2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

OK Azimuts izveidojis orientēšanās poligonu Niedrāja ezera apkārtnē individuālajiem orientēšanās treniņiem un pastaigām

Diemžēl ne vienam nav iespējams pateikt to, kad Covid-19 vīrusa izplatība beigsies,  un dēļ izsludinātā ārkārtas stāvokļa Latvijā ir atcelti visi sporta pasākumi, tostarp plānotie Latvijas kausa posmi, orientēšanās seriāli, tajā skaitā arī OK Azimuts rīkotais sacensību seriāls.  Šajā laikā aicinām ikvienu piedalīties individuālos orientēšanās treniņos un brīvi izvēlētā laikā veikt speciāli sagatavotas distances pie Niedrāja ezera un tā tuvākajā apkārtnē.

Sociālās distancēšanās laikā Biedrība “Orientēšanas sporta klubs “Azimuts” savā 45. sezonā piedāvā orientēšanās poligonu individuālām aktivitātēm. Niedrāja ezera apkārtnē pieejams orientēšanās poligons individuālai skriešanai, kur izvietoti 45 kontrolpunkti! Interesenti paši var izdrukāt kartes un leģendas  www.okazimuts.lv  vai, ja nav iespējas, tās var saņemt arī pie Otāra Putrāļa veikalā “Elektronams”, vai zvanot uz tālr. 29477070. Dabā starts pie būdiņas WC Niedrāja ziemeļos. Veicot izvēles distanci Jūs varat startēt no jebkuras vietas kartē. Kontrolpunkti (KP) papīra formāta prizma h=30 cm ar KP numuru.  Laiku, ko pavadāt distancē, varat uzņemt paši, ja, protams, tas Jūs interesē! 

Jūsu ērtībām tiek piedāvātas trīs saplānotas distances. Pārējo KP apmeklējumu varat saplānot, kā pašiem tīk atbilstoši savām spējām un brīvajam laikam. Lūgums – nepārvērtējat savas spējas,  vienā dienā nav visi KP jāapmeklē. Par pieejamiem KP laikiem un starta vietām sekojiet informācijai www.okazimuts.lv.

Orientēšanās šādā formātā ir bezmaksas, tomēr ja esat gatavs atbalstīt Azimuta klubu, tad sev tīkamu summu ziedojuma veidā varat pārskaitīt uz kluba kontu: 

  • Biedrība “Orientēšanas sporta klubs “Azimuts”,
  • Reģistrācijas Nr.: 40008184365 Konts: LV66UNLA0050018356525
  • Banka: SEB banka
  • Swift kods: UNLALV2X

Orientēšanās klubs Azimuts aicina uz sportiskām aktivitātēm doties atbilstoši šī brīža aktualitātēm –nepulcējoties un uz mežu ierodoties individuāli vai kopā ar savu ģimeni. Ievērosim maksimāli piesardzību savai un līdzcilvēku drošībai!

Šādā formātā turpināsim aktivitātes, lai neļautu fiziskajai un morālai aktivitātei pazust! Par spīti situācijai valstī un pasaulē, galvu augšā, karti un kompasu rokās un uz mežu! Izbaudiet vienu no labākajiem orientēšanās apvidiem Latvijā. Protams, ievērosim visas norādes par piesardzību, lai vīruss ātrāk tiktu uzveikts! 

Māris Stabiņš, OK “Azimuts”