2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Bezmaksas Crossfit nodarbības Smiltenē

!!! Saistībā ar 13.oktobrī valdības noteiktajiem stingrākiem epidemioloģiskajiem drošības pasākumiem, CROSSFIT nodarbības 17., 24. un 31.oktobrī notiks ārā Smiltenes stadionā pie Tepera (Sporta komplekss, Kalnamuiža, Smiltenes pagasts). Dalībnieku skaits ierobežots. Iepriekšējā pieteikšanās – OBLIGĀTA, nodarbībām nepieciešamā inventāra nodrošināšanai, kā arī esošās epidemioloģiskās situācijas dēļ. Vēlams pieteikties nodarbībai lietotnē whatsapp +37122028156.


Ar 9. oktobri Smiltenē ir iespējams apmeklēt bezmaksas Crossfit nodarbības, kas tiek organizētas ar mērķi veicināt vispārējo fizisko un emocionālo veselību un veicināt ieradumu regulāri nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

Nodarbības norisināsies projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” Nr. 9.2.4.2/16/I/052 ietvaros. Projekts tiek īstenots no 2017.gada un turpināsies līdz 2023.gadam. Projekta mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem visiem Smiltenes novada iedzīvotājiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

CrossFit sporta nodarbības norisināsies:

  • Smiltenē, Smiltenes Bērnu un jaunatnes sporta skola, Gaujas iela 2 – no 9.oktobra piektdienās 19:30 un sestdienās 13:00.

Reģistrēšanās pie treneres Daces Dzilnas, rakstot pieteikumu lietotnē whatsapp +371 22028156

Aicinām nodarbību apmeklētājiem būt atbildīgiem pret savu un apkārtējo veselību.  Ja ir elpošanas ceļu infekcijas pazīmes (klepus, elpas trūkums, rīkles iekaisums, paaugstināta temperatūra) lūdzam nodarbības neapmeklēt!

 

Veselību veicinošo nodarbību programma