2024. gada 19. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Veselības projekta aktivitātes APRĪLĪ

Veselības projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” Nr. 9.2.4.2/16/I/052 ietvaros Smiltenes novadā tiek īstenotas dažādas nodarbības. Līdz šī gada 6.aprīlim joprojām spēkā ir pastiprināti epidemioloģiskās drošības noteikumi, kas ierobežo cilvēku savstarpējo mijiedarbību, līdz ar ko liela daļa nodarbību tiek organizētas tiešsaistes platformā “ZOOM”, lai iedzīvotāji varētu savā mājvietā stiprināt savu veselību.

Projekts tiek īstenots kopš 2017.gada un turpināsies līdz pat 2023.gadam. Tā mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem visiem Smiltenes novada iedzīvotājiem, jo īpaši teritoriālās, nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

Aprīlī tiek atsāktas jogas nodarbības, kas norisināsies ZOOM platformā

Nodarbības norisināsies 

Vingrošana pie fizioterapeita tiešsaistes platformā ZOOM

 

CrossFit nodarbības

Uzsākot enerģijas pilnu un dinamisku rītu, garantēta brīnišķīga sestdienas diena!
Arī aprīļa sestdienās, ikviens aicināts pievienoties Crossfit nodarbībām Smiltenes stadionā, Kalnamuižā, Smiltenes pagastā, kopā ar treneri Daci Dzilnu.
 
Nodarbības sākas plkst. 10.00. 
Iepriekšēja pieteikšanās pie treneres (WhatsApp +37122028156) ir obligāta.

Klātienes nodarbībās pieļaujamais dalībnieku skaits  vēl joprojām ir 10 personas, aicinām sekot līdzi epidemioloģiskās drošības nosacījumiem. 

 

 

Aicinām nodarbību apmeklētājiem būt atbildīgiem pret savu un apkārtējo veselību. Ja ir elpošanas ceļu infekcijas pazīmes (klepus, elpas trūkums, rīkles iekaisums, paaugstināta temperatūra) lūdzam nodarbības neapmeklēt!