2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Pagarināta pieteikšanās konkursam “Smiltenes balstiņas 2018”

Ir pagarināta pieteikšanās Smiltenes novada bērnu un jauniešu vokālistu konkursam “Smiltenes balstiņas 2018”. Aizpildītas pieteikuma anketas drukātā vai elektroniskā veidā gaidīsim līdz 18. aprīļa plkst. 12:00.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa ir pieejama Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Elektroniski aizpildītās pieteikuma anketas lūdzam sūtīt uz [email protected]!

Jau trešais bērnu un jauniešu vokālistu konkurss “Smiltenes balstiņas” norisināsies 22. aprīlī pulksten 15.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Šogad konkursa nolikumā ieviestas divas būtiskas pārmaiņas! Pirmkārt, konkursam šogad var pieteikties tikai Smiltenes novada jaunie dziedātāji. Otrkārt, konkursā var startēt solisti, dueti un trio.

Kā ierasts, pasākumā gaidāmi arī muzikāli pārsteigumi no īpašajiem viesiem un žūrijas locekļiem. Šogad tie ir: dziedātāja un vokālā pedagoģe Rūta Dūduma un dziedātājs, komponists Jānis Ķirsis. R. Dūduma plašāku atpazīstamību guva TV šovā “Dziedošās ģimenes”. Viņa ir vairāku starptautisku konkursu laureāte, soliste tādas pazīstamās grupās kā “Framest” un “Vintāža”, kā arī vokālā pedagoģe meiteņu popgrupā “Nando”, kas 2017. gadā saņēma Latvijas mūzikas Gada balvu nominācijā “Bērnu mūzikas albums”. Savukārt J. Ķirsis ir talantīgs komponists, dziesmu autors un dziedātājs (baritons), viņš – arī vokālās grupas “Framest” mākslinieciskais vadītājs un dalībnieks. Kopā ar R. Dūdumu un J. Ķirsi dalībniekus vērtēs arī jaunā, talantīgā komponiste, smilteniete Madara Kalniņa. Visi konkursa dalībnieki saņems vērtīgas balvas.

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101