2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Par pašvaldības atbalstu skolēnu ģimenēm brīvpusdienu nodrošināšanā

Ārkārtējā situācija un ierobežojumi katram individuāli uzliek jaunus pienākumus. Īpašas rūpes ir ģimenēm ar bērniem, kurām nākas pārkārtot savu ikdienu. Smiltenes novada pašvaldība vēlas palīdzēt ģimenēm šajā grūtajā periodā.

Jau ziņots, ka, lai atbalstītu Smiltenes novada ģimenes ārkārtējās situācijas laikā, Smiltenes novada dome š.g. 2.aprīļa ārkārtas sēdē pieņēma lēmumu par brīvpusdienu piegādēm uz mājām visiem Smiltenes novada administratīvajā teritorijā dzīvesvietu deklarējušajiem 1.-9. klašu izglītojamiem.  Brīvpusdienu piegāde tika uzsākta ar š.g. 6. aprīli tiem 1.-9. klašu skolēniem, kuru vecāki atsaucās uz izglītības iestāžu aicinājumu par pusdienu piegādi ārkārtējās situācijas laikā. Ar lēmumu var iepazīties ŠEIT.

Pašvaldība ir lēmusi, ka šis pakalpojums ir pieejams arī 1.-9. klašu izglītojamiem, kuri ir deklarēti Smiltenes novada pašvaldības teritorijā, bet mācās citu novadu izglītības iestādēs un šajā ārkārtējās situācijas laikā atrodas Smiltenes novada teritorijā. Aicinām skolēnu vecākus, kuri vēlas saņemt brīvpusdienu pakalpojumu, griezties Smiltenes novada domes Izglītības pārvaldē. 

Piesakoties šim pakalpojumam, vecākiem par izglītojamo Izglītības pārvaldei ir jāiesniedz sekojoša informācija:

  • Vārds;
  • Uzvārds;
  • Klase;
  • Izglītības iestādes nosaukums;
  • Faktiskā dzīves vietas adrese;
  • Deklarētā dzīvesvietas adrese;
  • Kontakttālrunis.

Informāciju var iesniegt, zvanot uz Smiltenes novada Izglītības pārvaldi: 64707579 vai rakstot e-pastu uz [email protected] (Izglītības pārvaldes vadītājas vietniecei).

 

Plašāka informācija par valdības pieņemtiem lēmumiem sakarā ar ārkārtējo situāciju valstī, skatīt šeit: https://mk.gov.lv/lv/aktualitates/par-arkartejas-situacijas-izsludinasanu

 

Informāciju sagatavoja Smiltenes novada domes Izglītības pārvalde