2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Par satiksmes ierobežojumiem Dakteru un Avotu ielas krustojumā 

Smiltenes novada dome informē, ka saistībā ar siltumtrases izbūves darbiem projektā „Mācību vides uzlabošanas Smiltenes vidusskolā” no 28.maija līdz 5.jūnijam vispārējai transportlīdzekļu satiksmei būs slēgts  Dakteru un Avotu ielas krustojums. Satiksme tiks organizēta pa apbraucamo ceļu – Peldu un Meža ielu. 

Ar satiksmes organizācijas shēmu aicinām iepazīties ŠEIT

Lūdzam visus satiksmes dalībniekus respektēt uzstādītās ceļa zīmes un atvainojamies par sagādātajām neērtībām!  

Par objektu: 

Objektā turpinās darbi pie Smiltenes vidusskolas divu mācību korpusu pārbūves. Ēkas vidējā korpusā tiek veikta ēkas karkasa sienu, starpsienu un pārseguma būve, skolas „padomju laika” korpusā tiek veikti demontāžas darbi, ēkas karkasa sienu un pārsedžu pārbūve un pastiprināšana, esošā pārseguma paneļu slogošana, pakāpeniska grīdu konstrukciju un iekšējo inženierkomunikāciju tīklu būve. Pie ārējās teritorijas turpinās ārējo komunikāciju tīklu un teritorijas izbūve.

Projekta mērķis ir mācību vides uzlabošana Smiltenes vidusskolā, veicot ieguldījumus un attīstot esošo infrastruktūru, lai sekmētu plānoto kompetenču pieejā balstītā vispārējās izglītības satura pakāpenisku ieviešanu. Projektam ir piesaistīts Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums 1 875 655,00 EUR, valsts budžeta dotācija 770 698,15 EUR un pašvaldības finansējums 4 779 231,96 EUR.