2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pasākumi DECEMBRĪ Smiltenes pilsētas Kultūras centrā

1. decembrī SMILTENES PILSĒTAS ZIEMASSVĒTKU EGLES IEDEGŠANA:

15:00 Smiltenes ev. lut. baznīcā Smiltenes Pūtēju orķestra Ziemassvētku koncerts,

diriģenti – Pēteris Vilks un Jānis Silakalns;

no 15:30 t/c “Centrs” Radošās darbnīcas kopā ar Smiltenes jauniešiem;

16:00 Baznīcas laukumā Egles iedegšana kopā ar Brīnumu un Mīlestības fejām no Vēlmju meža un Ziemassvētku vecīti.

Pēc eglītes iedegšanas t/c “Centrs” telpās mazajiem būs iespēja klātienē satikties un aprunāties ar Ziemassvētku vecīti, kā arī saņemt kādu nelielu kārumu.

Ieeja uz pasākumiem ir bez maksas.

 

6. un 11. decembrī Kultūras centra teātra zālē, 4. stāvā

Smiltenes Tautas teātra pirmizrāde: Alehandro Kasone “TREŠAIS VĀRDS”, režisors Agris Māsēns – IZPĀRDOTS!

8. decembrī 16:00 Kultūras centra lielajā zālē

Ziemassvētku ieskaņas KONCERTSTĀSTS “REIZ ZIEMASSVĒTKOS…”, piedalās – Smiltenes BJIIC koris “Lido studija” (vadītājas Valda Sedola un Ilze Megne), Smiltenes BJIIC bērnu deju kolektīva “Buciņi” 1.-2. klases kolektīvs (vadītāja Ieva Arnolde), solisti – Vineta Elksne un Andris Ērglis.  Ieeja – bez maksas.

10. decembrī 19:00 Kultūras centra lielajā zālē

Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa “Very Cool People” KONCERTĀ “SNIEGAVĪRA EKSPRESIS”.  Programmā iekļautas kompozīcijas, kas vieno un uzmundrina cilvēkus visā pasaulē: “Zvaniņš skan”, “Laba slava sniedziņam”, “Jingle bells rock”, “Santa Claus is coming to town” un citas. Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs: 8,00, 10,00, 12,00 un 15,00.

 

27. decembrī 14:00 Kultūras centra lielajā zālē

SENIORU ZIEMASSVĒTKI lustīgs svētku koncerts ar senioru kora “Mežābele” un Smiltenes BJIIC “Dadzīši” (vadītāja Marita Rieksta – Krivjonoka) piedalīšanos, kā arī balle kopā ar Jāni un Mārtiņu. Iepriekšēja pieteikšanās un galdiņu rezervācija līdz 18. decembrim (ieskaitot) Smiltenes pilsētas KC kasē vai pa tālruni 28688101. Līdzi jāņem pašu sarūpētas uzkodas un dzērieni. Mīļi gaidīsim seniorus no visa Smiltenes novada! Ieeja – bez maksas.

31. decembrī JAUNĀ GADA SAGAIDĪŠANA SMILTENĒ “ESI SVEICINĀTS 2020. GADS – CEĻĀ UZ SMILTENEI 100!”

no 23:00 Baznīcas laukumā – lustīga sadziedāšanās kopā ar Jāni un Mārtiņu, laimes liešana, foto atskats uz 2019. gadu Smiltenes novadā, astroloģiskā prognoze, karsta tēja;

00:00 – svētku salūts;

00:30 Smiltenes pilsētas KC – svētku balle kopā ar Smiltenes grupu “Propelleris”. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Ieeja – € 5,00.