2024. gada 16. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Pasākumi Smiltenes pilsētas Kultūras centrā NOVEMBRĪ

Mums ticis viszilākais ezers
Un rudākais rudzu lauks.
Visbaltākā bērzu birze,
Vismelnākais rupjmaizes klaips.
Un tieši Latvijai ticis
Vissvētākais debesu jums,
Jo savu visskaistāko zemi
Dievs ir atdevis mums.
(L. Vāczemnieks)

10. novembrī 18:00 lielajā zālē

Maestro Raimonds Pauls un Andris Bērziņš koncertā “Es šonakt sēdēšu uz jumta” – IZPĀRDOTS!

 

11. novembrī Lāčplēša diena Smiltenē

18:00 svētbrīdis Smiltenes ev. lut baznīcā, piedalās jauktais koris “LidoJums”, vadītājas – Valda Sedola un Ilze Megne

18:30 pulcēšanās Baznīcas laukumā un lāpu gājiens uz Smiltenes pilsētas kapiem, atceres brīdis pie brīvības cīņās kritušo kareivju pieminekļa, piedalās Valkas pilsētas vīru vokālais ansamblis “Lai skan!”, vadītāja – Inese Niklaviča

Aicinām lāpu gājienā ņemt līdzi savas lāpas un sveces, kā arī šajā dienā ēku logos iedegt svecītes, godinot mūsu kritušo varoņu piemiņu!

 

18. novembrī 15:00 lielajā zālē

svinīgais svētku pasākums par godu Latvijas 101. gadadienai “Es mūžam par latvieti saukšos!” – Smiltenes novada domes apbalvojumu pasniegšana un koncerts “Zelta Krustiņš” ar Jāņa Streiča, Viktorijas Streičas, Karinas Lučiņinas, Sarmītes Rubules, Jāņa Paukštello un Mārtiņa Egliena piedalīšanos. Pasākumu vada – aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite.

 

21. novembrī 19:00 lielajā zālē

Armands Birkens, Lorija Vuda un Ieva Akuratere koncertā “Manai tautai”. Skanēs leģendāras dziesmas, kā „Manai tautai”, „Lūgšana”, „Pazudušais dēls”, „Mūsu mīlestība”, „Rīta stundai ir sievietes vārds” un daudzas citas. Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv: 12,00 un € 15,00.

 

23. novembrī 16:00 lielajā zālē

erudīcijas spēle “Prāto Smiltenes novadā” – fināla spēle. Cīņā par uzvarētāja kausu satiksies komandas, kuras iepriekšējās kārtās būs izcīnījušas 1.-3.vietu, vai ieguvušas iespēju piedalīties, pateicoties kādas komandas atkārtotai uzvarai! Aicināti atbalstītāji un visu kārtu dalībnieki!

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101