2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pasākums “Ziemas sporta diena ģimenēm”

Sakarā ar auksto laiku, 25. februārī plānotais pasākums “Ziemas sporta diena ģimenēm” tiek pārcelts uz 11.martu,  līdz ar to komandu pieteikšanās turpinās  līdz 7.martam.

Pasākuma mērķis ir veicināt fizisko aktivitāšu piekopšanu ģimenēs, socializēties, tādā veidā stiprinot ne tikai savu fizisko veselību, bet arī garīgo veselību. Pasākuma norises vieta Smiltenē, sporta kompleksā pie Tepera ezera. Pasākuma sākums no plkst.10.00.

Pasākuma laikā tiks organizētas dažādas sportiskas un jautras aktivitātes, kurās varēs kopīgi piedalīties visa ģimene. Komandā jābūt vismaz 4 dalībniekiem  – abu dzimumu pārstāvjiem un bērnam.

Komandām savā starpā būs jāsacenšas 8 sporta veidos (ragaviņu stafete,  ķegļu dzīšana, šļūkšana ar lielajām trīsvietīgajām slēpēm,  ripas metieni vārtos, braukšana ar lielajām kamanām, slēpošana rindā, biatlona stafete, slotbols), kā arī vismaz vienam dalībniekam no komandas jāpiedalās kādā no trijiem individuālajiem sporta veidiem (slēpošana, slidošana, orientēšanās). Atkarībā no laika apstākļiem disciplīnas var tikt mainītas.

Aicinām iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected] vai pa tel. 29170685 līdz 7.martam plkst. 18.00. Gaidām gan lielus, gan mazus, gan jaunus un ne tik jaunus dalībniekus, līdzjutējus, atpūtniekus un citus interesentus! Sacensību nolikums, informācija un rezultāti tiks publicēti OK Azimuts mājas lapā www.okazimuts.lv un www.smiltenesnovads.lv.

Pasākumu rīko OK Azimuts (galvenais tiesnesis Māris Stabiņš) sadarbībā ar Smiltenes novada domes īstenoto projektu “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā” (Nr. 9.2.4.2/16/I/052) ietvaros.

Sporta dienas kārtība:
10.00- 10.45 – reģistrēšanās, informācijas saņemšana;
11.00 – pasākuma atklāšana,  iepazīšanās ar komandām;
11.30 – Komandu un individuālās  sacensības;
14.00 – Veselīgas bezmaksas pusdienas dalībniekiem;
Ap 16.00 – Apbalvošana, pasākuma noslēgums.