2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pašvaldība sludinās konkursu uz SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” valdes locekļa amatu

Smiltenes novada pašvaldība sludinās konkursu uz pašvaldības kapitālsabiedrības SIA ”Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” valdes locekļa amatu, jo beidzās pašreizējās valdes locekles  Sarmītes Zvirgzdiņas pilnvaru termiņš.

Smiltenes novada domes priekšsēdētājs un SIA ”Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca”  kapitāla daļu turētāja pārstāvis Gints Kukainis ir pieņēmis lēmumu nevirzīt Sarmītes Zvirgzdiņas kandidatūru uz nākamo valdes pilnvaru termiņu un atbrīvot viņu no  SIA ”Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” valdes locekles amata,  pamatojoties uz termiņa izbeigšanos 2017.gada 22.septembrī.

Gints Kukainis šādu lēmumu pieņēmis, ņemot vērā valdes iesniegto atskaiti par periodu no 2014.gada 23.septembra līdz 2017.gada septembrim, kurā secināts, ka pēdējos trīs gadus pašvaldības kapitālsabiedrība ir strādājusi ar zaudējumiem. Tāpat valde savā atskaitē nav norādījusi, kādi pasākumi ir veikti, lai mazinātu zaudējumus un kā tiek pildīta kapitālsabiedrības stratēģija.

Gints Kukainis norāda, ka tuvākos gados pašvaldība vēlas piesaistīt investīciju projektus, lai uzlabotu un attīstītu uzņēmuma darbu un veselības pakalpojuma pieejamību novada iedzīvotājiem, līdz ar to uzņēmuma vadībai ir jābūt ar redzējumu nākotnē, spēju izvirzītos mērķus sasniegt un nodrošināt stabilu uzņēmuma izaugsmi.

Konkursu uz SIA ”Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” valdes locekļa amatu plānots izsludināt šonedēļ.   Līdz brīdim, kamēr kapitāla daļu turētāja pārstāvis ievēlēs jauno kandidātu, valdes locekļa amatā uz laiku ir iecelta Sandra Nātra.

Sagatavoja:
Marita Mūze,
Sabiedrisko attiecību speciāliste