2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pašvaldības administrācijas darbiniekiem tiek veikti  Covid-19 siekalu testi – visi saņemtie rezultāti ir negatīvi  

Ņemot vērā, ka 31.oktobrī vienam no Smiltenes novada domes administrācijas darbiniekiem tika apstiprināts pozitīvs Covid-19 tests, 3. un 4.novembrī visiem administrācijas darbiniekiem veikti siekalu testi. Saņemtie rezultāti ir negatīvi, tai skaitā SPKC noteiktām četrām kontaktpersonām, kuras bija ciešā kontaktā ar inficēto darbinieku.

Sazinoties ar Slimību profilakses un kontroles centru, kopumā pašvaldība saņēma 135 siekalu testus, lai notestētu visus pašvaldības administrācijas darbiniekus, 70 Smiltenes vidusskolas (Dakteru ielas 27 un Rīgas ielas 16C)  un piecus Smiltenes mūzikas skolas pedagogus. Arī visi izglītības iestāžu testētie darbinieki ir saņēmuši Covid-19 negatīvus rezultātus. Saistībā ar Covid -19 inficēšanās gadījumu Smiltenes vidusskolas Dārza ielas 17 ēkā, kas tika konstatēts 4.novembrī, piektdien, 6.novembrī, siekalu testus veiks vēl 29 skolas darbinieki, kuri strādā Dārza ielas ēkā.  

Turpinot ievērot piesardzības pasākumus, līdz 10. novembrim Smiltenes novada domes administrācija strādās attālinātā režīmā, pakalpojumu sniegšanu nodrošinot, izmantojot attālinātās iespējas (telefoniski, elektroniski). Apmeklētāju pieņemšanu klātienē organizē tikai pēc iepriekšēja pieraksta.

 

 

Sagatavoja: Marita Mūze, Sabiedrisko attiecību speciāliste