2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pavadīsim svētku nogali aktīvi ģimenes lokā- izpētot un iepazīstot Bilsku un apslēpto Mēru muižas parku

Lai pavadītu svētku nogali aktīvi ģimenes lokā, ir jādodas uz Bilsku un Mēru muižas parku! Bilskas bibliotēkas un Birzuļu tautas nama vadītājas ir sagatavojušas svētku uzdevumus aktīvajiem Bilskas iedzīvotājiem un tās ciemiņiem. Aicinām izpētīt arī Mēru muižas parku.

Bilskas bibliotēkas un Birzuļu tautas nama vadītājas ir sagatavojušas svētku uzdevumus aktīvajiem Bilskas iedzīvotājiem un tās ciemiņiem – pēc redzamajiem attēliem atpazīt vietas, atrast tās un tajās paslēptās olas. Uz katras no olām ir uzrakstīts burts, tos saliekot kopā, tie veidos vārdu. Uzdevums ir nofotografēties ar katru no burtiem un iesūtīt fotogrāfijas, kā arī atminēto vārdu līdz svētku dienu noslēgumam. Pārsteiguma balvas radošākajiem un aktīvākajiem olu medniekiem neizpaliks. Uzdevumi darbosies no 2.-5. aprīlim.

Savukārt Birzuļu tautas nama, Birzuļu bibliotēkas un Mēru muižas kolektīvs aicina pavadīt svētku nogali aktīvi – izpētot un iepazīstot apslēpto Mēru muižas parku. Baudot nesteidzīgo pastaigu un sekojot norādēm, Jums būs iespēja pildīt sagatavotos uzdevumus. Protams, neizpaliks balvu izloze aktīvākajiem uzdevumu veicējiem!  Pastaigu taka darbosies no 2.-5. aprīlim. Uz tikšanos!

*Apmeklējot kādu no svētku pieturvietām, aicinām ievērot Valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus un ievērot distanci!

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101