2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Pavasarīgi grāmatu jaunumi Smiltenes novada bibliotēkās

Kā krāšņi pavasara ziedi Smiltenes novada bibliotēku plauktos ir uzziedējušas jaunās grāmatas. Piedāvājam iepazīties ar marta mēneša jaunieguvumiem.

Smiltenes bibliotēkas Pieaugušo apkalpošanas nodaļā:

Franka Martela grāmata “Brīnišķīga dzīve. Jēgpilnas eksistences meklējumos.” Mēs visi vēlamies dzīvot tā, lai justu gandarījumu un prieku nevis kaut kad nākotnē, bet katru dienu. Taču… kā to izdarīt? Šis skaisti ilustrētais un pārdomām bagātais darbs uzrunās gan erudītu pētnieku un filozofijas interesentu, gan ikvienu, kurš ir aizdomājies par dzīves jēgpilnību.
Gerija Goldšneidera grāmata “Astrololoģija tev un man.” Kā izprast un uzlabot ikvienas attiecības. Vērtīgs ceļvedis, kas palīdz izprast ikvienas attiecības – gan ar vecākiem, brāļiem un māsām, gan ar draugiem, mīļoto cilvēku, bērniem, kolēģiem un daudziem citiem. Katrai zodiaka zīmei veltītajā sadaļā atradīsiet viegli pārskatāmu informāciju un praktiski pielietojamus un konkrētus padomus, kā astroloģiju izmantot savā labā.

Bērnu apkalpošanas nodaļā:

Aizraujoša un izzinoša grāmata “Tehnika mūsu mājās” sniegs atbildes uz jautājumiem: “Kā ūdens nokļūst vannasistabā? Kāda izskatās veļasmašīna no iekšpuses? Kā sasilst radiatori? Kāpēc mums nepieciešams internets?” Detalizētie attēli sniegs zināšanas un radīs atklājuma prieku 4-7 gadus veciem bērniem.
Vērtīga grāmata vecāku plauktā – Anna Bikova “Ideālas mammas mierīgas dzīves noslēpumi”. Grāmatā uzzināsiet, kā saprast savas neapmierinātības cēloni, kā nepieļaut, ka bērnam iestājas histērija, kad un kā drīkst salīdzināt bērnus ar citiem, kā mamma var saglabāt līdzsvaru savā dzīvē, kā arī daudz citas noderīgas un interesantas informācijas un metodes ko pielietot ikdienā.

Ar pilnu jauno grāmatu sarakstu var iepazīties ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Smiltenes bibliotēkas vecākās bibliotekāres
Ilona Rozīte un Sanita Lārmane