2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Paziņojums EKO laukumu apmeklētājiem.

SIA ZAAO, ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtējo situāciju ar mērķi ierobežot vīrusa “Covid-19” izplatību, ievieš savas darbības reģiona 20 EKO laukumos pakalpojumu sniegšanas ierobežojumus:

  • EKO laukumos var nodot tikai pudeļu un burku stiklu, papīru, kartonu, polimēru, PET pudeles, metālu. Izlietotais iepakojums jānodod ieturot distanci ar EKO laukuma pārzini.
  • Nav iespējama lielgabarīta, zaļo, būvniecības atkritumu nodošana par maksu. Nav iespējams nodot riepas un sadzīvē radušos bīstamos atkritumus. Netiek nodrošināta līgumu slēgšana un konsultāciju sniegšana, tai skaitā par dzeltenas krāsas maisu iegādi nešķirotu sadzīves atkritumu savākšanai. Limbažu EKO laukumā pārtraukta taras pieņemšana.
  • BIG-BAG maisus klientiem, kuriem ir līgums ar ZAAO, ir iespējams saņemt EKO laukumos, bet klientiem, kuriem līguma nav, izsniegšanas nepieciešamība ir iepriekš telefoniski jāsaskaņo ar ZAAO Valmieras biroju pa tālr.29225862, vienojoties par to izsniegšanas vietu un laiku.
  • EKO laukums, kas atrodas Reģionālajā atkritumu apsaimniekošanas centrā “Daibe”, nav pieejams privātpersonu apmeklējumam, juridiskām personām apmeklējums iepriekš jāsaskaņo pa tālruni 28394140 (darba dienās darba laikā no plkst.8.00 līdz 17.00)

Jautājumu gadījumā saziņa ar ZAAO biroju darba dienās darba laikā pa tālr.64281250 un e-pastu [email protected].

Vēlam visiem labu veselību un atbildīgu rīcību!

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane,

SIA “ZAAO” sabiedrisko attiecību speciāliste