2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Pēdējo reizi izrādīs Smiltenes Tautas teātra uzvedumu “Daži vasaras vakari zem saules”

21. aprīlī plkst.18.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē pēc skatītāju pieprasījuma izrādīs Smiltenes Tautas teātra uzvedumu “Daži vasaras vakari zem saules”. Izrāde būs skatāma pēdējo reizi.

Smiltenes Tautas teātra izrāde “Daži vasaras vakari zem saules” Latvijas amatierteātru iestudējumu skatē, Vidzemes reģionā, ieguva augstāko pakāpi (45 punkti) un godpilno 1.vietu. Tas teātrim ir nodrošinājis iespēju piedalīties finālā-Latvijas amatierteātru iestudējumu skatē “Gada izrāde 2016”- 22. aprīlī Rīgā, Dailes teātrī.

Lugas “Daži vasaras vakari zem saules” autore ir zviedru rakstniece un dramaturģe Agneta Pleijele. Izrādes režisors ir Agris Māsēns, bet stāstu izspēlē: Dana Langenfelda, Ieva Stauvere, Inga Sīmane, Dace Purvlīce, Zigeta Vīķele, Aigars Veldre, Gaidis Bogdanovs un Laimonis Matulis. “Daži vasaras vakari zem saules” ir psiholoģiska drāma, kas vēstī par centieniem atjaunot izirušas ģimenes saites. Zviedru dienu Smiltenē ietvaros izrādi noskatījās un ļoti atzinīgi, uzsverot aktieru un režisora profesionālo darbu, novērtēja arī Zviedrijas vēstnieks Latvijā Henriks Landerholms.

Visi interesenti ir mīļi aicināti noskatīties šo izrādi!

Ieeja: 2,00

Turēsim īkšķus par Smiltenes Tautas teātri Latvijas amatierteātru uzvedumu skatē, Rīgā!

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101