2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Piedalies AIF Vidzemes Stratēģisko projektu ideju attīstības darbnīcā Valmierā!

Aktīvo iedzīvotāju fonds (AIF) aicina piedalīties ideju attīstības darbnīcā, lai potenciālajiem AIF projektu iesniedzējiem palīdzētu sagatavoties Stratēģisko projektu konkursam. Vidzemē darbnīca notiks Valmierā, 1. jūlijā. Darbnīcu sākums: plkst. 9:00 programma “Demokrātijas kultūra” un plkst. 14:00 “Cilvēktiesības”.

Pieteikšanās elektroniski: https://ej.uz/IdejuDarbnicas līdz 25. jūnija plkst. 23.59, vietu skaits ierobežots līdz 15 dalībniekiem. Darbnīcas ilgums – četras stundas. Darbnīcas vadīs Rasma Pīpiķe, ilggadēja eksperte pilsoniskās sabiedrības jomā, konsultante organizāciju attīstības jautājumos un zināšanu pārneses kustības RA.DU dibinātāja.

Ideju darbnīcu laikā dalībnieki varēs:

  • identificēt savas organizācijas darbu un tās atbilstību AIF mērķim un programmām ”Demokrātijas kultūra” un „Cilvēktiesības”;
  • apzināties savus un organizācijas esošos resursus un veidu, kā tos stratēģiski pielietot organizācijas mērķu sasniegšanai kombinācijā ar AIF stratēģisko projektu konkursa iespējām;
  • strukturēt un fokusēt savas vēlmes, vajadzības un esošās idejas atbilstoši stratēģisko projektu konkursa nosacījumiem.

Pirms pieteikšanās aicinām iepazīties ar AIF Stratēģisko projektu konkursa nolikumu. Pieteikties aicināti tikai tādi interesenti, kuru pārstāvētajai organizācijai ir:

  • vismaz 3 gadu darbības pieredze;
  • vismaz 20 000 eiro vidējais apgrozījums pēdējos 3 gados;
  • caurskatāma un atklāta darbība un pārvaldes struktūra.

Jāatgādina, līdz š.g. 29. jūlija plkst. 14:00 Latvijas pilsoniskās sabiedrības organizācijas ir aicinātas iesniegt projektu pieteikumus pirmajā AIF Stratēģisko projektu konkursā. Atbalstīto projektu īstenošanas ilgums ir 24 – 44 mēneši, AIF piešķiramais finansējuma apjoms – no 40 000 līdz 105 000 eiro. Konkursa fokuss ir vērsts uz projektiem, kuru aktivitāšu kopums varētu radīt ilgtermiņa pozitīvas izmaiņas demokrātijas kultūrā vai cilvēktiesību stiprināšanā Latvijā un kuros projekta iesniedzējs pauž savu stratēģisko redzējumu, kā šīs izmaiņas panākt, un pārliecina par savām spējām to veikt.

Papildu informācijai par ideju darbnīcām aicinām sazināties ar AIF Vidzemes reģionālo koordinatori Gundegu Siliņu, e-pasts: [email protected], tel.: 20258200.

 

Papildu informācija:

Gundega Siliņa, Valmieras novada fonda projektu vadītāja

Aktīvo iedzīvotāju fonda Vidzemes reģiona konsultante

Tālrunis: 20258200; e-pasts:[email protected]

 

http://www.vnf.lv / Facebook.com/ValmierasFonds/

http://www.activecitizensfund.lv / Facebook.com/AktivoIedzivotajuFonds