2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Piedalies dzīvesstāstu krājuma veidošanā “Iepazīstam Smiltenes novada cilvēkus”

Šogad – Latvijas simtgades gadā, apkoposim Smiltenes novada vēsturi, kuru veido mūsu pašu un mūsu līdzcilvēku atmiņas, piedzīvojumi, darbi un pieredze! Tās veidošanā ir iespēja piedalīties ikvienam – arī TEV, šoreiz – iepazīstinot ar kādu Smiltenes novadnieku.

Aicinām piedalīties dzīvesstāstu krājuma veidošanā “Iepazīstam Smiltenes novada cilvēkus”, kuras mērķis ir uzrunāt ikvienu no jums, kurš vēlas dalīties un izstāstīt savu vai līdzcilvēku stāstu.  Uzraksti par sevi, savu mammu, tēti, vecmammu, vectēvu, māsu, brāli, draugu, kolēģi vai kaimiņu – cilvēku, interesantu personību, Smiltenes novadnieku, par viņu labajiem  darbiem, dzīves pieredzi, atmiņām, kurus iepazīt mums visiem būtu nozīmīgi

Dzīvesstāstus, kas rakstīti datorrakstā vai rokrakstā un ar pievienotām fotogrāfijām, aicinām sūtīt elektroniski uz e-pastu: [email protected]. Ja tas nav iespējams, var sūtīt pa pastu ar norādi “Iepazīstam Smiltenes novada cilvēkus”, Smiltenes novada dome, Dārza iela 3, Smiltene, LV-4729 vai ienest Smiltenes novada domes Klientu apkalpošanas centrā. Dzīvesstāsta apjoms līdz 1 lapaspusei. Lūgums norādīt savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, lai nepieciešamības gadījumā varētu sazināties ar autoru par publicitātes saskaņošanu.  Ja rodas kādi papildu jautājumi, zvaniet vai rakstiet  sabiedrisko attiecību speciālistei Maritai Mūzei, mob. 28334474, e-pasts: [email protected]. Akcijas norises laiks 2018.gads.

Dzīvesstāsti tiks publicēti Smiltenes novada mājas lapā www.smiltenesnovads.lv sadaļā “Iepazīstam Smiltenes novada cilvēkus” un izdevumā “Smiltenes Novada Domes Vēstis”, lai ikviens varētu iepazīties un uzzināt par Smiltenes novada cilvēkiem!

Iepazīsim Smiltenes novada cilvēkus kopā!