2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Piedalies ikgadējā iedzīvotāju aptaujā par Smiltenes novada pašvaldības darbu

Līdz 2020.gada 7.martam Smiltenes novada dome aicina novada iedzīvotājus, uzņēmējus piedalīties ikgadējā iedzīvotāju aptaujā, kuras mērķis ir noskaidrot viedokli par dzīves vidi Smiltenes novadā un pašvaldības darbu aizvadītajā gadā, sekmējot iedzīvotāju līdzdalību Smiltenes novada attīstības programmas īstenošanā.

Nemainīgi aptaujā aicinām novērtēt dažādu tehnisko infrastruktūru (piemēram, par ielu/ceļu, ielu apgaismojumu, tūrisma un publisko teritoriju infrastruktūru, atkritumu apsaimniekošanu, namu apsaimniekošanu u.c.) un iedzīvotāju dzīves vides (izglītības, kultūras, sporta u.c.) pakalpojumu pieejamību un kvalitāti pilsētā un pagastos. Aptaujā ietverti arī vairāki jauni jautājumi, lai noskaidrotu iedzīvotāju viedokli par aktuāliem jautājumiem. Saņemto datu mērķis ir iegūt informāciju par iedzīvotāju apmierinātību un to, kā tā ir mainījusies pēdējo gadu laikā. Anketā kopumā ir iekļauti 11 jautājumi.

Aicinām iedzīvotājus būt aktīviem, atvēlēt laiku un izteikt viedokli par dzīves vides pakalpojumu pieejamību un kvalitāti Smiltenes novadā. Iegūtā informācija un iedzīvotāju sniegtie ieteikumi tiek pārrunāti nodaļu un iestāžu vadītāju sanāksmēs un ņemti vērā, plānojot darbus. Aptauja tiek organizēta jau astoto gadu, tā ir anonīma, un iegūtie rezultāti tiek izmantoti un publicēti tikai apkopotā veidā.

Anketu aicinām aizpildīt elektroniski ŠEIT, savukārt drukātā veidā tā būs pieejama Smiltenes novada domē, Tūrisma informācijas centrā, pagastu pārvaldēs. Anketa drukāšanai šeit.

Ar iepriekšējo gadu aptaujas rezultātiem var iepazīties sadaļā “Sabiedrība – Sabiedrības līdzdalība-Iedzīvotāju aptauja”.