2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Piektdien LR ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens darba vizītē apmeklēs Smilteni

Piektdien, 9.februārī, reģionālajā darba vizītē Smiltenē ieradīsies ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens. Vizītes ietvaros ministrs tiksies ar Smiltenes novada domes pašvaldības pārstāvjiem un novada uzņēmējiem, lai iepazītos ar novada ekonomisko aktivitāti un ar uzņēmējdarbības aktuālajiem jautājumiem.

Tāpat vizītes laikā ekonomikas ministrs apmeklēs profesionālās izglītības kompetences centru – Smiltenes tehnikumu, vadošo piena produktu ražotāju un eksportētāju reģionā AS “Smiltenes piens”  un  tekstilizstrādājumu un apģērbu ražošanas uzņēmumu SIA “Artex Latvija”.

No pulksten 15.00 līdz 17.00 Smiltenes tehnikumā, Kalnamuiža 10 (restorānu zāle), ir plānota ekonomikas ministra tikšanās ar novada uzņēmējiem, lai pārrunātu 2018.gada ekonomikas attīstības tendences, aktuālās darba tirgus problēmas un citus ar Smiltenes novada uzņēmējdarbību saistītos jautājumus.

Uzņēmējus lūdzam iepriekš savu dalību pieteikt līdz 8.februārim, zvanot uz  mob.tālr. 28334474 vai rakstot uz [email protected], norādot vārdu, uzvārdu, uzņēmumu. (Pieteikšanās nepieciešama, lai varētu iepriekš sagatavot galda kartes, sagatavot/rezervēt nepieciešamo vietu skaitu, plānota apaļā galda diskusija). 

 

Marita Mūze,
Sabiedrisko attiecību speciāliste