2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Piesakies mācībām jauniešiem “ Tu vari vairāk”

Klāt rudens un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Valkas un Valmieras nodaļas gatavojas jaunam mācību ciklam aktivitātē jauniešiem „Atbalsts lauku jauniešiem uzņēmējdarbības veicināšanai”, kas noslēgsies ar jauno uzņēmēju konkursu “Laukiem būt”, kura moto ir “Tu vari vairāk”.

Šogad mācības, kā jau viss mūsu dzīvē, tiek organizētas atšķirīgi.  Mācībām tiks dots “kopējs starts” visā Latvijā, un tas būs 9. oktobrī. Valkas un Valmieras nodaļu kopējās mācības notiks Burtnieku novada Ēveles tautas namā, kur interesenti tiks gaidīti pl.10.00 uz informatīvo dienu. Kā vienmēr, gaidām jauniešus vecumā no 18 līdz 40 gadiem, no laukiem un arī mazpilsētām (līdz 15000 iedzīvotāji), tādus, kam ir sava biznesa ideja, gan tādus, kas to tikai meklē. Mācības, kā parasti būs sešas dienas, bet jaunums šogad ir tas, ka divas mācību dienas notiks neklātienē un to saturs tiks nodrošināts tiešsaistē no LLKC. Tie būs temati, kas saistīti ar uzņēmējdarbības pamatiem, resursiem un grāmatvedību – pirmajā dienā, bet otrajā – interneta mājaslapu veidošana, foto pamati un uzstāšanās publikas priekšā. Klātienē mācību temati būs par ideju ģenerēšanu, tirgus analīzi, reklāmu un mārketingu un protams par biznesa plāna izstrādi un finanšu plānošanu. Kā katru gadu dosimies arī kopējā braucienā, lai iepazītu uzņēmējus darbībā.

Dalība mācībās ir bez maksas, bet lai piedalītos mācībās ir jāpiesakās zvanot LLKC Valkas biroja uzņēmējdarbības konsultantei Valdai Empelei t.29445406  vai rakstot @pastu  [email protected]

Pēc mācībām nākamā fāze ir dalība biznesa ideju konkursā “Laukiem būt”, kura norise plānota 2020. gada decembra līdz 2021. gada aprīlim. Veiksmīgi startējot konkursā ir iespējams iegūt pie vērtīgas naudas balvas, ko ieguldīt savas uzņēmējdarbības attīstībā. Mācības un konkursā aicināti piedalīties arī tie jaunieši, kuri mācības apmeklēja iepriekšējos gados.

 

 

Valda Empele

SIA LLKC Valkas konsultāciju biroja uzņēmējdarbības konsultante