2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Pieteikšanās konkursam “Smiltenes balstiņas 2019” – vēl tikai nedēļu!

Vēl tikai nedēļu – līdz 10. martam (ieskaitot) – ir iespējams pieteikt dalību Smiltenes novada bērnu un jauniešu vokālistu konkursam “Smiltenes balstiņas 2019”, kas paredzēts jaunajiem dziedātājiem vecumā no 7 līdz 15 gadiem. Pasākums norisināsies 16. martā pulksten 15:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.

Konkursam “Smiltenes balstiņas 2019” var pieteikties solisti, dueti un trio. Uzdevums ir sagatavot priekšnesumu – vienu dziesmu latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Dalībniekus vērtēs žūrija, kuras sastāvā šogad būs arī spilgtā latviešu mūziķe, grupas “Triana Park” soliste, audiologopēde Agnese Rakovska. Viņa ne tikai vērtēs dalībnieku sniegumu, bet arī iepriecinās ar muzikālu priekšnesumu.

Dalībnieku priekšnesumi tiks vērtēti, ņemot vērā vokālo sniegumu, skatuves kultūru, repertuāra atbilstību vecumam un vokālajām spējām, kā arī radošo pieeju priekšnesumam. Visi konkursa dalībnieki saņems vērtīgas balvas.

Lai pieteiktos konkursam, uz e-pastu [email protected] vai Smiltenes pilsētas KC kasē jāiesniedz pilnībā aizpildīta pieteikuma anketa.

Neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt pa tālruni 28 688 101!

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28 688 101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.