2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Podkāsts “Kā Likums!” turpmāk arī Spotify

No septembra “Latvijas Vēstneša” valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas podkāsts “Kā likums!” ikvienam klausītājam ir pieejams arī “Spotify” straumēšanas platformā. Jaunā tematiskā aplāde ar katra jaunā ieraksta publicēšanu gūst klausītāju atzinību. Šodien klajā nākusi iknedēļas jaunā audio saruna.

Jaunākā, 2. septembra, podkāsta “Kā likums!” saruna ar Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras direktori Inesi Šmitiņu: Sociālā apdrošināšana – valsts un katra paša atbildība.

Augusta sākumā “Latvijas Vēstnesis” nāca klajā ar podkāstu “Kā likums!”, un šajos trešdienas raidījumos LV portāla redakcija piedāvā saturu par sabiedrībai aktuāliem jautājumiem, tostarp tiesisko regulējumu un likumdošanas procesu.

Interesenti podkāstu var  noklausīties LV portāla konkrētās publikācijas atvērumā un divās straumēšanas plaformās – Podbean.com un Spotify.com.

LV portālā pieejams tematiskais atvērums, kur vienkopus klausītāji var atrast visus pieejamos podkāsta ierakstus: https://lvportals.lv/tags/podkasts 

“Šī gada augustā arī mēs esam pievienojušies podkāstu veidotāju saimei. “Latvijas Vēstneša” platformas podkāstā “Kā likums!” lietotājiem līdz šim esam nodevuši lejuplādēm kopumā piecas sarunas,” informē LV portāla direktore Zaida Kalniņa, “Kā zināms, ikviena jauna projekta ieviešana ir saistīta ar lielu apņēmību veicamās aktivitātes realizēt iespējami kvalitatīvi, tāpēc redakcijā ar lielu rūpību veicām potenciālo tēmu izvēli, ierakstā iedibinājām savu podkāsta stilu un paši iemēģinājām jaunas prasmes audio satura veidošanā.”

Podkāsta “Kā likums!” sekotāju skaits aug ar katru jauna ieraksta publicēšanu. Pirmās piecas sarunas ar ekspertiem ir lejuplādētas vairāk nekā 700 reizes. Latvijā klausītāju ir visvairāk – podkāsts lejuplādēts un atskaņots vismaz 515, savukārt Vācijā – 155 reizes, kur ir fiksēts otrs lielākais lejuplāžu skaits.

Kā noklausīties? LVportals.lv publikācijas noslēguma daļā atrodas podkāsta lodziņš, klikšķini uz tā un klausies! Tāpat podkāstu “Kā likums!” var atrast Podbean.com un Spotify.com platformā, meklējot pēc atslēgas vārdiem “Kā likums!”. Tiekamies trešdienās!

Par LV portālu

LV portāla darbība ir vērsta uz mērķi veicināt sabiedrības izpratni par normatīvajos aktos noteiktajām privātpersonu tiesībām un pienākumiem, kā arī nodrošināt valsts oficiālās informācijas sniegšanu. LV portāls, veicinot sabiedrības tiesisko un pilsonisko izglītību un stiprinot tiesiskumu Latvijā, ir oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis” valsts, pilsoniskās un tiesiskās informācijas platformas daļa.

 

 

 

Papildinformācijai:

Kellija Virse

Oficiālā izdevēja “Latvijas Vēstnesis”

Sabiedrisko attiecību speciāliste