2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

“Pop up” muzikālā cikla trešajā un noslēdzošajā koncertā uzstāsies mūziķis Igo

Noslēdzot muzikālo pop-up ciklu Smiltenes novadā, ar trešo koncertu “Sapnis Ceļā” uzstāsies mūziķis Igo ar ģitāristu Ēriku Upenieku.

Vārdu salikums “Pop up” tiešā tulkojumā no angļu valodas nozīmē – uznirt vai negaidīti uzrasties, ar līdzīgu nozīmi tas tiek lietots arī mārketingā ( Dienas Mediji 2016, ER). Pop-up pasākumi ir vienreizēja kombinācija starp gaidīto un ne tik gaidītu. Tie saglabā intrigu un neziņu līdz pat pēdējai dienai pirms pasākuma.

Trešajā pop-up koncertā 2020. gada 30.augustā pulksten 14:00 (vieta tiek turēta slepenībā līdz 29. augustam) viesosies mūziķis Igo.

Koncertprogrammā izskanēs klausītāju iemīļotas melodijas no komponistiem – Aivara Hermaņa, Jāņa Strazda un Igo, bet koncerta pamatā – komponista un ģitārista Ērika Upenieka un Igo kopdarbs ar titula dziesmu “Sapnis ceļā”. Mūziķi koncertā iedvesmos un radīs īpašu atmosfēru, un noslēgumā skatītājus aizraus dziesmu popūrijs, ar Igo tik labi zināmajām dziesmām, kā “Atgriešanās”, “Dzīve bez apstājas”, dziesmas no rokoperas “Lāčplēsis” un citas. Igo ir bijis sava laika atmodas simbols, mūsdienās ir nepārspēta skatuves personība, tādēļ katra viņa dziedātā dziesma ir sava laika ikona. 

Biļetes cena 10 EUR.  Pasākuma biļetes var iegādāties “Bez Rindas” elektroniski www.bezrindas.lv vai Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļešu skaits ir ierobežots. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Pasākuma norises vieta tiks izziņota 29. augustā katram apmeklētājam individuāli. Šoreiz pasākums notiks Smiltenes pilsētā.

Informācija apmeklētājiem –  aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Koncerta ilgums līdz 1 stundai un 15 minūtēm.

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk  zvanot +371 28688101.

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101