2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Realizēts biedrības “VeloLifestyle” LEADER projekts

Biedrība “VeloLifestyle” ir īstenojusi projektu “Velo inventārs labākiem sasniegumiem”  (iesnieguma Nr. 17-09-AL10-A019.2203-000005). Projekta ietvaros iegādāti divi jauni viegli sacensību velosipēdi un ratu komplekts.

Biedrība “VeloLifestyle” aicina bērnus un jauniešus pieteikties un iesaistīties riteņbraukšanas aktivitātēs, kuras biedrība rīko patstāvīgi, vai sadarbībā ar Smiltenes BJSS riteņbraukšanas nodaļu, tādējādi turpinot riteņbraukšanas tradīcijas Smiltenes pilsētā un novadā. Sagatavojot jauniešus, dažāda veida un līmeņa, velo sacensībām. Veicinot velo izglītības attīstību un popularizējot riteņbraukšanu kā veselīgu un videi draudzīgu pārvietošanās veidu. Organizējot, jauniešu un viņu vecāku, ikgadēju pasākumu ar sportiskām aktivitātēm un tajā piesaistot, kādu no populāriem Latvijas riteņbraucējiem.

Projekts ir īstenots ar Lauku atbalsta dienesta atbalstu izmantojot Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības programmas 2014-2020. gadam apakšpasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” finansējumu un Smiltenes novada domes atbalstu. Projekta kopējās izmaksas ir  4439.00 EUR no kurām Lauku atbalsta dienests līdzfinansē 3995.10 EUR un 443.90 EUR finansē Smiltenes novada dome.