2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Sākusies pieteikšanās vokālistu konkursam “Smiltenes balstiņas 2019”

Ir sākusies pieteikšanās Smiltenes novada bērnu un jauniešu vokālistu konkursam “Smiltenes balstiņas 2019”, kas norisināsies 16. martā pulksten 15:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Pieteikšanās – līdz 10. martam.

Konkursa “Smiltenes balstiņas” mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu muzikālo spēju attīstību, pilnveidot uzstāšanās iemaņas un skatuves kultūru, sekmēt latviešu komponistu dziesmu un latviešu tautasdziesmu apguvi. Tam var pieteikties Smiltenes novadā dzīvojoši bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 15 gadiem. Konkursa dalībnieka (solists, duets vai trio) uzdevums ir sagatavot vienu priekšnesumu – dziesmu latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Dalībniekus, kā allaž, vērtēs Smiltenes pilsētas Kultūras centra apstiprināta, profesionāla žūrija un īpašais viesis – kāds populārs, iemīļots mūziķis, kura vārds šobrīd netiek atklāts un paliek kā pārsteigums. Konkursa uzvarētāji saņems īpašas, noderīgas balvas.

Dalību konkursā iespējams pieteikt līdz 10. martam (ieskaitot), iesniedzot pilnībā aizpildītu pieteikuma anketu, kas pieejama ŠEIT un Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Anketu var nosūtīt elektroniski uz e-pastu [email protected], vai nodot personīgi Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.

Ievērībai – ja dziesmas pavadījumā tiek izmantota fonogramma, tā elektroniski, CD vai USB formātā jāiesniedz kopā ar pieteikuma anketu.

Konkursa NOLIKUMS

Sīkāka informācija pa tālruni 28688101.

Konkursa “Smiltenes balstiņas 2018” FOTO GALERIJA

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.