2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Sarunu festivāls LAMPA pārcelts uz septembri

Ņemot vērā šī brīža ārkārtas situāciju, vēlamies jūs informēt, ka Sarunu festivāls LAMPA 2020 tiek pārcelts uz 4.-5. septembri. Vasara šķietami vēl ir tālu, taču situācijas attīstība ir grūti prognozējama, tāpēc esam izvēlējušies pašlaik drošāko risinājumu. 

Sarunu festivāla LAMPA pamatvērtības ir atklātas sarunas, godprātīga, atbildīga rīcība un uzticēšanās, tādēļ uzskatām, ka pārcelt festivālu šobrīd ir pareizākais un atbildīgākais lēmums. Festivāla dalībnieku un organizatoru drošība un veselība vienmēr bijusi LAMPAS prioritāte!

Festivāla jaunumiem un turpmākajiem soļiem var sekot līdzi LAMPAS mājaslapā un sociālo tīklu profilos. Tuvākajās dienās sazināsimies ar visiem LAMPAS partneriem un pasākumu rīkotājiem, lai sniegtu detalizētu informāciju.

Tikmēr aicinām visus saglabāt mieru, kā arī sargāt savu un savu tuvinieku veselību.

Par festivālu

Sarunu festivāls LAMPA ir vieta vērtīgām sarunām, domu apmaiņai, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai – tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.