2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Satiksmes organizācijas izmaiņas Dārza ielā posmā no Blaumaņa ielas līdz Dakteru ielai

 

Saistībā ar pārbūves darbiem Dārza ielā no šā gada 20.jūlija plkst. 9.00 tiks SLĒGTS DĀRZA IELAS posms no Smilšu ielas līdz Dakteru ielai un Dārza un Dakteru ielas krustojumā vairs nebūs iespējams iebraukt no pilsētas centra puses. Līdz ar to satiksme DĀRZA IELĀ posmā no Blaumaņa ielas līdz Smilšu ielai  tiks organizēta abos virzienos (šajā posmā nebūs vienvirziena satiksme). 

Aicinām autovadītājus būt uzmanīgiem, ievērot izvietotās ceļa zīmes, samazināt braukšanas ātrumu, lai izvairītos no iespējamas automašīnu sadursmes!

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām būvdarbu veikšanas laikā.

Satiksmes organizācijas shēma ŠEIT

Pasūtītājs – Smiltenes novada dome.

Izpildītājs – SIA “BUILDIMPEKS”

 

Būvdarbi tiek veikti projekta Nr.5.6.2.0/18/I/018 “Smiltenes pilsētas publiskās infrastruktūras sakārtošana uzņēmējdarbības vides uzlabošanai, I kārta” ietvaros. 

Projekta mērķis ir attīstīt degradēto jeb ražošanas teritoriju, veicot tai pieguļošas ielas un ar to saistītās infrastruktūras pārbūvi t.sk. ūdens un kanalizācijas tīklu izbūvi, kas radīs pievilcīgāku uzņēmējdarbības vidi esošajiem un jauniem uzņēmējiem, pozitīvi ietekmējot uzņēmumu konkurētspēju, ekonomisko aktivitāšu pieaugumu un jaunu darbavietu radīšanu Smiltenes pilsētā.