2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Seminārs par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā – Smiltenē

Trešdien, 17. aprīlī, ar semināru Smiltenes pagastā Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) turpinās pavasara semināru ciklu par labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā.

Seminārs notiks 17. aprīlī plkst. 11.00 00 Smiltenes tehnikuma telpās Kalnamuižā 10, pieteikšanās semināra apmeklējumam (līdz 15. aprīlim) un darba kārtība pieejama CFLA mājaslapā.

Semināros CFLA sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Labklājības ministriju, Finanšu ministriju un ES fondu projektu īstenotājiem stāstīs par aktualitātēm ES fondu ieviešanā, kā arī sniegs projektu īstenošanai noderīgu informāciju, piemēram, par izmaksas pamatojošajiem dokumentiem, komunikācijas iespējām ES fondu projektos, būvdarbu iepirkumu un līgumu kontroli, vides pieejamību un iekļaujošu dizainu. Vidzemes reģiona seminārā ar pieredzi projektu īstenošanā dalīsies Smiltenes un Limbažu pašvaldības pārstāvji.

Pavasara semināru ciklā par labo praksi ES fondu projektu īstenošanā pasākumi jau notikuši Rīgā un Bauskā, aprīlī tie turpināsies arī Kurzemes un Latgales reģionā:

  • Kurzemē – 24. aprīlī plkst. 11.00 Kuldīgas mākslas nams, 1905. gada ielā 6, 1.stāvā, Kuldīga;
  • Latgalē – 30. aprīlī plkst. 11.00 atpūtas centrs „Bāka”, Kvāpāni, Gaigalavas pagasts, Rēzeknes novads.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Luste
Centrālās finanšu un līgumu aģentūras
sabiedrisko attiecību speciāliste
 [email protected]
www.cfla.gov.lv