2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” īstenos projektu

SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” un Centrālā finanšu un līgumu aģentūra 2019.gada 16.augustā noslēdza līgumu par Eiropas savienības fonda projekta īstenošanu Nr. 9.3.2.0/19/A/135 “Primārās veselības aprūpes infrastruktūras un tehniskā nodrošinājuma uzlabošana SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” ģimenes ārstu praksēs”.

Projekta mērķis ir uzlabot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, jo īpaši sociālās, teritoriālās atstumtības un nabadzības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru un tehnisko nodrošinājumu Kļaviņas Maijas, Lūkinas Zanes un Pīlātes Ditas ģimenes ārstu praksēs, kuras atrodas SIA “Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīca” piederošajās telpās.

Projekta ietvaros tiks atjaunoti ģimenes ārstu kabineti kā arī iegādātas mēbeles, medicīnas tehnoloģijas un datortehnika ģimenes ārstu vajadzībām.

Projekta kopējās izmaksas ir 24 000,00 EUR, no kurām Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums ir 20 400,00 EUR, valsts budžeta finansējums ir 2 160,00 EUR  un privātais finansējums ir 1 440,00 EUR.

Projektu paredzēts realizēt līdz šā gada 15.jūlijam.