2024. gada 25. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

SIA “ZAAO” piedāvā “Individuāli dalītu vāktu atkritumu apsaimniekošanas” pakalpojumu Launkalnes pagasta iedzīvotājiem

SIA “ZAAO” informē, ka ar 2021.gada 1.janvāri plāno Smiltenes novada, Launkalnes pagasta apdzīvotu vietu “Silva” un “Saltupi” centra administratīvajās teritorijās privātmāju iedzīvotājiem, kuriem ir noslēgts līgums par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, piedāvāt pakalpojumu “Individuāli dalītu vāktu atkritumu apsaimniekošana”.

Pakalpojuma nodrošināšanas ietvaros, noslēdzot atsevišķu līgumu, privātmāju iedzīvotāji tiks nodrošināti ar atsevišķiem konteineriem jauktam iepakojumam (papīram, kartonam, noteikta veida polimēriem, sadzīves metālam, PET dzērienu pudelēm) un stikla iepakojumam, kura iztukšošana, ievērojot līguma nosacījumus, tiks nodrošināta bez papildus maksas.

Izmantojot šo pakalpojumu tiek nodrošināta iespēja iedzīvotājiem samazināt izmaksas par nešķirotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, kā arī tiek izpildīta Ziemeļvidzemes reģionālā atkritumu apsaimniekošanas plānā noteikto mērķu izpilde par noglabājamo atkritumu daudzuma samazināšanu.

SIA “ZAAO” informē, ka šāda veida pakalpojums šobrīd tiek nodrošināts 7 pilsētās (Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Limbažos, Valkā, Strenčos un Saulkrastos) un pakalpojumam pieteikušies un izmanto ~45% privātmāju īpašnieki.

SIA “ZAAO” aicina iepazīties ar sagatavoto PIEDĀVĀJUMU un sadarbības LĪGUMA PROJEKTU, kas tiks nosūtīti privātmāju iedzīvotajiem, kuriem SIA “ZAAO” plāno piedāvāt šo pakalpojumu.

Papildus informāciju par piedāvāto pakalpojumu var iegūt sazinoties ar SIA “ZAAO” šķiroto atkritumu savākšanas daļas vadītāju Gintu Gailumu, tālr. 29485899.

 

Valdes priekšsēdētājs,

Gints Kukainis