2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

“Silvas ziķeru” trasē Smiltenē notiks “SMScredit.lv BMX čempionāta” 6. posms

Sestdien, 24.augustā, Smiltenes novada Silvā norisināsies “SMScredit.lv BMX čempionāta” sestais posms, kā arī “Smiltene Open” sacensības. Pirmie priekšbraucieni sāksies no pulksten 13:00.

“Silvas ziķeru” klubs ir viena no senākajām BMX organizācijām mūsu valstī. Jau kopš aizvadītā gadsimta deviņdesmito gadu sākumā Smiltenes pievārtē esošajā Silvā sekmīgi darbojas BMX trase, kas īpaši piemērota jaunāko grupu braucējiem. “Silvas ziķeri” pēdējos gadus īpaši var lepoties ar savām meitenēm. Vineta Pētersone šobrīd cīnās par iespēju nokļūt uz olimpiskajām spēlēm, kamēr Veronika Monika Stūriška patīkami pārsteidz ar augstvērtīgiem rezultātiem Eiropas un pasaules čempionātos.

Pēc gada pārtraukuma Silvas trasē notiks pašmāju lielākā BMX sacensību seriāla  – “SMScredit.lv BMX čempionāta” posms. Sestdien BMX braucēji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām kaimiņvalstīm šeit sacentīsies 6. posmā.

Pirmie priekšbraucieni gaidāmi no pulksten 13:00, kamēr izšķirošā cīņa par godalgām kopumā 22 vecuma un meistarības grupās gaidāma pēc pulksten 15:00. Šo sacensību ietvaros notiks arī “Smiltene Open” sacensības.

“SMScredit.lv BMX čempionāts” orientēts uz bērnu un jaunatnes grupu sportistiem. Vienlaikus, posmos startēs arī pieaugušo grupu sportisti, tostarp Latvijas izlases sportisti. Septīto gadu pēc kārtas Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla galvenais atbalstītājs ir “SMScredit.lv”.

 

Toms Markss

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs

Tālrunis: +371 26255435

Elektroniskā pasta adrese: [email protected]