2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Skolu kartinga kausa izcīņā – pirmie no tehnikumiem!

Smiltenes tehnikuma kartinga komanda LMT Autosporta Akadēmijas “Skolu kartinga kausa 2019” izcīņas 3.posma sacensībās profesionāli izglītojošo skolu konkurencē izcīnījusi labāko rezultātu! Kopvērtējumā – sestā vieta. TeK klasē (elektrokartingu čempionātā) – trešā vieta.

 “TeK klasē pietrūka tikai dažu “soļu” līdz uzvarai. Vēl trīs apļus pirms finiša kartinga pilots, 4. a transporta kursa audzēknis Raitis Plukšs bija pirmais, bet tad sekoja nelielas tehniskas ķibeles un palikām trešie,” informē Smiltenes tehnikuma skolotājs un aktīvs skolas kartinga komandas atbalstītājs Zigurds Purmalis.

“Elektrokarti pie mums vēl ir jaunums. Līdz ar to dažas lietas vēl nav līdz galam izpētītas un droši paredzamas. Taču prieks, ka puiši no sirds cenšas.

2.posma sacensībās Kandavā LTM Autosporta akadēmijas “Skolu kartinga kausa 2019” izcīņā bijām septītie. Šoreiz arī 3.būvniecības kursa audzēkņa Jāņa Ričarda Mausļa treniņos ieguldītais darbs vainagojās panākumiem un sacensību kopvērtējumā tikām pirmajā sešniekā.”

Trešā Latvijas čempionāta un Pro- Kart ieskaites posmā Jānis finišu sasniedza trīspadsmitais.

Nākamās sacensības notiks jau 9.un 10.augustā Smiltenē. Turpinām turēt īkšķus par savējiem!

 

Kopvērtējums:

1.tabula

2.tabula

Teksts: Baiba Vahere

Foto: no “ProKart” arhīva