2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē ar akustisku koncertu viesosies grupa “The Sound Poets”

10. decembrī plkst. 18.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē izskanēs grupas “The Sound Poets” akustiskais koncerts “Joprojām”. Mūziķi sola, ka tas būs pieklusināts un īpaši sirsnīgs.

Koncertā “Joprojām” izskanēs dziesmas no dažādiem grupas “The Sound Poets” albumiem, taču īpašās, akustiskās versijās. Aizvadītajā pavasarī ar šo programmu mūziķi apceļoja visu Latviju ar 15 koncertiem, no kuriem lielākā daļa bija izpārdoti, saņemot cildinošas atsauksmes no klausītājiem.

Jānis Aišpurs par viesošanos Smiltenē teic:

“Smiltene man asociējas ar jaunības maksimālismu – pirmoreiz tur viesojos kopā ar kori, šķiet, 1998. vai 1999. gadā. Toreiz pēc koncerta mums bija kārtīga balle, liela jautrība. Pirms gadiem desmit savukārt devos pie drauga māsīcas – šuvējas – šūt sev ļoti jokainu, oranžu uzvalku. Siltā atmiņā gan visspilgtāk atceros pastaigas gar Smiltenes muižu, arī pa Veco parku. Ar lielu prieku pirmoreiz Smiltenē uzstāšos kopā ar grupu – decembrī, gada nogalē, lai kopīgi satiktos ar klausītājiem sirsnīgā noskaņā.”

Par satikšanos ar saviem klausītājiem priecājas arī pārējie grupas dalībnieki:

„Esam priecīgi atkal doties ceļā pie saviem klausītajiem visā Latvijā. Priecīgi, jo atkal satiksimies ar viņiem tik ļoti tuvā un personiskā gaisotnē, lai dalītos mūsu muzikālajos stāstos. Priecīgi, jo atmiņās vēl spilgti saglabājušies emocionālie mirkļi no „Joprojām” pavasara koncertu sērijas, kurā klausītāji mūs lutināja ar savām emocijām, gavilēm, ovācijām, kādai klusai asarai vai vienkārši patiesiem klusuma brīžiem pēc dziesmas pēdējā akorda, lai vēl mirkli uzkavētos tajā īpašajā sajūtā, ko visi kopā spējām uzburt.”

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv: 12,00 €, 15,00 € un 18,00 €.

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101