2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Baibas Sipenieces-Gavares stāvizrāde Smiltenē – IZPĀRDOTS!

2020. gada sākumā, 26. februārī, Smiltenes pilsētas Kultūras centrā ar stāvizrādi “Vienreiz jau var” viesosies iemīļotā TV dīva Baiba Sipeniece Gavare. Izrādes sākums – pulksten 19:00. Biļetes “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās.

Nākamgad Baiba Sipeniece – Gavare svinēs apaļu jubileju, kas arī rosinājis viņu izveidot izrādi, doties tūrē pa Latviju un dalīties neparastos, krāsainos stāstos, kuru viņas dzīvē bijis ļoti daudz. Viņa teic: “2020. gada 21. februārī svinēšu savus 50. Šis skaitlis man šausmīgs likās līdz tam brīdim, kamēr nesāku apmeklēt jubilejas ballītes nu gluži normāliem cilvēkiem, proti, brālim, māsai, vīram, draugiem. Tomēr tādas tremolo bungas iekšā jūtu gan! Tie ir tie mani gadi, kuri “trakajiem zirgiem skrien līdz, un aizmirst, vai vakars vai rīts”. Lai novadētos, citu mudināta, pašas intuīcijas vadīta, nolēmu nostāstīt tos stāstus nost, jo liktenis man bijis ļoti vēlīgs, ļaudams satikt tik daudzus trakoti  interesantu cilvēku.”

Izrādē Baiba Sipeniece – Gavare dalīsies ar stāstiem no savas dzīves: “Šajā savā pirmajā stāvizrādē es gribu dalīties ar notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar mani ir notikuši – kāzas, bēres, apkūlības, – ar visu, kas sakrājies. Turklāt tie no manis nekur neiet prom, tāpēc nu šī būs tā reize, kad tas viss “nāks ārā”.”

“Gaidu un ceru, ka pavadītais laiks manā sabiedrībā nebūs sabeigts; tas būs tāds sākums foršam vakaram, jo kad tas beigsies, nakts būs vēl jauna! Uz drīzu tikšanos,” aicina Baiba.

Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs: € 12,00, €15,00 un € 18,00.

Pasākumu organizē

SIA “Art Management Group”, Sandis Mohovikovs

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101