2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē ar koncerttūri “Monika” viesosies grupa Ducele

16. oktobrī Smiltenes novada Kultūras centrā koncerttūres “Monika” ietvaros viesosies grupa Ducele. Koncerta sākums – pulksten 19:00. Biļetes pieejamas “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās.

Ekoloģiskās mūzikas orķestris “Ducele”, sadarbībā ar rakstnieci Noru Ikstenu piedāvā uz grupas “Trīs no Pārdaugavas” dziesmām, pieredzi un piedzīvojumiem balstītu koncerta uzvedumu “Monika”. Uzvedumā skanēs slavenākās trimdas dziesminieka Viļņa Baumaņa 60.-70. – 80. gados ASV radītās, Latvijas PSR nelegāli toreiz izplatītās, Trešo Atmodu tuvinošās dziesmas jaunās, mūsdienīgās skaņās. “Duceles” aranžējumā un atskaņojumā dzirdēsiet “Trīs no Pārdaugavas” repertuāru, kura saturs vēl joprojām izklausās aktuāls kā Latvijā, tā ārzemēs dzīvojošiem latviešiem.

Uzveduma laikā varēs iegādāties “Duceles” jaunāko ierakstu ar Viļņa Baumaņa dziesmām, kā arī Noras Ikstenas grāmatu par grupu “Trīs no Pārdaugavas”.

Koncerta uzvedumā “Monika” piedalās grupas “Ducele” mūziķi – Arnis Veibārdis (balss, ģitāra), Andris Alviķis (balss, kontrabass, perkusijas), Artūrs Uškāns (balss, akordeons, kokle, stabules, mutes ermoņikas) un Mārcis Kalniņš (bandžo, buzuki, ģitāra).

Scenārijs un režija – Viktors Runtulis.

Vietu skaits ir ierobežots. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Pasākumu organizē – SIA “Siguldas skaņu studija”. 

Biļetes pieejamas elektroniski Biļešu Paradīze vai Biļešu paradīze kasēs. Cena: € 12,00, €10,00 un € 8,00.

 

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101