2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

PĀRCELTS! Smiltenē ar koncertu “Mans sapnis” viesosies Marija Naumova

Pasākums tiek pārcelts uz 2021. gada 16. aprīli. Iegādātās biļetes būs derīgas jaunajā pasākuma laikā.

2020.gada 6. novembrī, Smiltenes novada Kultūras centrā ar koncertu “Mans Sapnis” viesosies iemīļotā  dziedātāja Marija Naumova. Koncerts sāksies pulksten 19:00. Biļetes pieejamas elektroniski “Bez Rindas’’ un Smiltenes novada Kultūras centra kasē.

Marija Naumova ir viena no talantīgākajām un daudzpusīgākajām Latvijas dziedātājām, kura ieguvusi plašu atpazīstamību arī ārpus mūsu valsts robežām. Mākslinieces daiļradē plaši pārstāvēti dažādi žanri, sākot no latviešu un krievu populārās mūzikas līdz franču šansonam un romu džezam. Marija ne tikai aktīvi piedalās dažādos radošos procesos gan strādājot pie savu programmu izveides, gan piedaloties žūrijās, bet ir vienmēr atvērta jaunām idejām un izaicinājumiem.

Muzikālo pavadījumu nodrošinās pazīstami Latvijas mūziķi:

Rolands Beļevičs – klavieres, taustiņi, akordeons

Inguss Feldmanis – ģitāra

Jegors Kovaikovs – ģitāra, perkusijas

Norberts Skraucis – kontrabass, bass ģitāra

Ainis Zavackis  – sitamie instrumenti

Skaņu režisors – Uldis Bika

2002.gadā Naumova ar dziesmu “I Wanna” atnes Latvijai uzvaru Eirovīzijas dziesmu koncertā Tallinā. Šajā pašā gadā nāk klajā albums “On A Journey” angļu valodā un tā latviskā versija “Noslēpumi”.

Biļetes cena – 12 un 15 EUR.  Pasākuma biļetes var iegādāties “Bez Rindas” elektroniski www.bezrindas.lv un Smiltenes novada Kultūras centra kasē. Biļešu skaits ierobežots. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu. Ņemot vērā 23. oktobra izsludinātos papildus ierobežojumus COVID-19 izplatības ierobežošanai, sejas maskas ir obligātas,  atrodoties fiksētās, personalizētās sēdvietās kultūras pasākumos. Taču ārpus skatītāju zāles ir svarīgi turpināt ievērot distanci un ieteicams lietot mutes un deguna aizsegu.

Koncertu organizē Smiltenes novada Kultūras centrs. Plašāk – [email protected] vai +37128688101.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101