2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē būs skatāma komēdija “Viņi melo labāk”

13. martā pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē būs skatāma izrāžu apvienības “PANNA” jaunākā izrāde – komēdija ar trillera elementiem “Viņi melo labāk”. “Viņu” lomās – Ģirts Ķesteris un Aldis Siliņš.

Izrādes režisors ir Jurijs Rijnieks, bet autors – dramaturgs un iemīļots aktieris Artūrs Dīcis. Izrādes veidotāji teic: “Mūsdienu tehnoloģijas ir viena burvīga lieta. Ir internets, un tu vari būt jebkas. Tu vari būt džeks, uz kuru skuķi nemaz neskatās, un džeks, kura priekšā smuki skuķi izsvaida savas drēbes pa guļamistabu. Tev tikai jāizdara izvēle, kurš tu gribi būt. (..) Nobildējies pie plakāta ar palmu aizmugurē. Uzraksti – esmu Taizemē. Pēc pāris sekundēm to jau būs redzējuši kaimiņi un kaimiņu kaimiņi.” Izrāde vēstī, ka daudz cilvēku melo interneta mudžeklī, jautājums vien tāds – kurš no viņiem melo labāk?! Kā ar interneta viltībām veiksies iemīļotajiem aktieriem Ģ. Ķesterim un A. Siliņam, uzzināsi jau 13. martā! …un viss sāksies ar vienkāršu randiņu un 50 gramiem balzama.

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesupardize.lv: € 8,00, € 10,00 un € 12,00. 

 

Organizē izrāžu apvienība “PANNA”

www.pannasteatris.lv

 

Informāciju publicēšanai sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101