2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē darba vizītē ieradīsies Ministru prezidents

Piektdien, 13.jūlijā, Ministru prezidents Māris Kučinskis reģionālā vizītē apmeklēs Smiltenes novadu. Vizītes ietvaros ir plānotas tikšanās gan ar novada uzņēmējiem, gan iedzīvotājiem.

Smiltenes novada pašvaldība aicina uzņēmējus uz tikšanos ar prezidentu, lai diskutētu par uzņēmējdarbības problēmām un veicināšanas iespējām reģionā. Tikšanās ar uzņēmējiem notiks 13.jūlijā no pulksten 11:10-12:30 Smiltenes Kultūras centrā, lielajā zālē. Uzņēmējus aicinām iepriekš pieteikt savu dalību diskusijai, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot uz mob. tālr. 28334474. Pieteikties aicinām līdz 11.jūlijam plkst. 17.00. 

Savukārt Smiltenes novada iedzīvotāji uz tikšanos ar Ministru prezidentu Māri Kučinski ir aicināti pulksten 12:40 Smiltenes Kultūras centra mazajā zālē. Aicināts ikviens interesents. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

Reģionālās darba vizītes ietvaros Ministru prezidents apmeklēs tekstilizstrādājumu un apģērbu ražošanas uzņēmuma SIA “Artex Latvija” un Smiltenes tehnikumu, tiksies ar domes deputātiem, pašvaldības iestāžu un pagastu pārvalžu vadītājiem, kā arī tiks iepazīstināts ar pašvaldības īstenotajiem infrastruktūras projektiem.

Marita Mūze
Smiltenes novada domes
Sabiedrisko attiecību speciāliste