2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē gaidāms Elitas un Viktora Tilčiku koncerts

14. septembrī pulksten 18:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra mazajā zālē gaidāms smilteniešu Elitas un Viktora Tilčiku koncerts “Ar kastani kabatā”. Tas veltīts Dzejas dienām.

Septembris ik gadu sev līdzi nes īpašas sajūtas un pārmaiņas – daba sāk tērpties rudenīgākā tērpā, skolēni atgriežas skolā, dārzos ienākas nobriedusī raža, parkos un mežos kļūst klusāks, jo uz siltajām zemēm aizsteidzas putni… Un vēl septembris tradicionāli ir dzejas mēnesis. Tas ir laiks, kad īpaši cildinām dzeju un dzejdarus.

Dzeja allaž ir gājusi roku rokā ar mūziku, tāpēc šogad ikvienu mīļi aicinām apmeklēt dziesmu tekstu autores Elitas Tilčikas un dziesmu autora un izpildītāja Viktora Tilčika Dzejas dienām veltītu noskaņu koncertu “Ar kastani kabatā”. Elita Tilčika ir vārdu autore kādreiz tik populāro un iemīļoto grupu “Kaimiņi” un “Palsa” dziesmām, kā arī Viktora Tilčika solo kompozīcijām. Arī Viktora Tilčika vārds komentārus neprasa – viņa emocionālās un romantiskās dziesmas iekarojušas neskaitāmu latviešu klausītāju sirdis. Koncertā “Ar kastani kabatā” Elita lasīs savu dzeju, bet Viktors izpildīs savas oriģinālkompozīcijas. Mīļi gaidīts ikviens!

Pasākumu organizē Smiltenes novada bibliotēka un Smiltenes pilsētas Kultūras centrs.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs un Smiltenes novada bibliotēka. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.