2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē gaidāms humora šovs “Made in Latvija”

24. janvārī plkst. 19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē būs skatāms humora šovs “Made in Latvija”. Asprātīgas dzīves situācijas un smieklīgus stāstus tajā izspēlēs Latvijā atpazīstami un iemīļoti aktieri.

Pasākuma apmeklētājus gaida krāšņi tērpi, dziesmas, dejas, joki un parodijas. Izrādē “Made in Latvija” piedalās labākie humora profesionāļi no Latvijas teātriem:

izrādes “Made in Latvija” režisors – Mārtiņš Egliens, humora meistars, kura asprātību skatītājiem ir bijusi iespēja baudīt Latvijas Nacionālā teātra  uzvedumos  “Žurka neBŪS!”, “Žurkas EX Libris” u.c.;

Ivars Kļavinskis – Latvijas Nacionālā teātra anekdošu speciālists un komiķis;

Mārtiņš Brūveris – Latvijas Nacionālā teātra aktieris, kurš apveltīts ar izcilu spēju atdarināt dažādus personāžus  un to muzikālos priekšnesumus;

Marģers Eglinskis – Liepājas teātra aktieris, izcils komiķis un aktieris;

Kristians Kareļins – jauns, bet jau iemīļots Nacionālā teātra aktieris;

Aija Dzērve – šarmanta Dailes teātra aktrise un Latvijas Nacionālā teātra lielākā joku “plēsēja”;

Mārtiņš Egliens vai elegantais asprātis Ivars Puga.

Bez smieklīgām situācijām un stāstiem, izrādē būs klausāmas arī dziesmu parodijas. Piemēram, estrādes leģenda Žoržs Siksna mēģinās savas dziesmas dziedāt svešvalodās, lai “izsistos” pasaulē. Būs skatāms Dzintara Čīčas dzīves gājums no debijas Bērnu Eirovīzijā līdz hītam “Likteņlīnijas”. Tāpat izrādē būs sastopami arī muzikālie brāļi – Kokari, Ziemeļi, Ilmāris u.c. Nav iespējams pārstāstīt jokus, ko sagatavojuši izrādes veidotāji, tie ir jāredz, jādzird un jāizsmejas visiem kopā!

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv : € 8,00, € 10,00, € 12,00 un € 14,00.

 0

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101