2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē iemirdzēsies galvenā Ziemassvētku egle!

Straujiem soļiem ir pietuvojies Ziemassvētku gaidīšanas laiks – viens no krāšņākajiem, sirsnīgākajiem un gaišākajiem posmiem gada gredzenā. Pirmajā Adventē, 1. decembrī, Smiltenē, Baznīcas laukumā, tiks iedegta centrālā svētku rota – Ziemassvētku egle.

PROGRAMMĀ:

15:00 Smiltenes ev.lut. baznīcā Smiltenes pūtēju orķestra Ziemassvētku noskaņu koncerts, diriģenti Pēteris Vilks un Jānis Silakalns.

No 15:30 T/c “Centrs” telpās Radošās darbnīcas – kopā ar Smiltenes radošajiem un čaklajiem jauniešiem gatavosim Ziemassvētku dekorus!

16:00 Baznīcas laukumā kopā ar Brīnumu un mīlestības fejām no Vēlmju meža un, protams, Ziemassvētku vecīti iedegsim Smiltenes pilsētas Ziemassvētku egli! Pēc eglītes iedegšanas t/c “Centrs” telpās mazajiem būs iespēja klātienē satikties un aprunāties ar Ziemassvētku vecīti, kā arī saņemt kādu nelielu kārumu.

Dienas pirmajā daļā, no 11:00 līdz 14:30, neaizmirstiet apmeklēt arī ikgadējās Rūķu meistardarbnīcas Kalnamuižā!

 

Ieeja uz pasākumiem ir bez maksas.

Sakām lielu paldies mūsu atbalstītājiem un draugiem firmai “Madara 89”!

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.