2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē izskanēja noslēdzošais “pop-up” muzikālā cikla koncerts, kurā viesojās mūziķis Igo un Ēriks Upenieks

(attēls: Uģis Brālēns 2020).

Noslēdzošajā pop-up koncertā 2020. gada 30. augustā pulksten 14:00 viesnīcas “Brūzis” dārzā  viesojās mūziķis Igo un Ēriks Upenieks.

Koncertprogrammā izskanēja klausītāju iemīļotas melodijas no komponistiem – Aivara Hermaņa, Jāņa Strazda un Igo, bet koncerta pamatā – komponista un ģitārista Ērika Upenieka un Igo kopdarbs ar titula dziesmu “Sapnis ceļā”.

Mūziķi koncertā iedvesmoja un radīja īpašu atmosfēru, ieturot blūza veida stilu. Pasākuma noslēgumā skatītājus aizrāva dziesmu popūrijs, ar Igo tik labi zināmajām dziesmām, kā “Atgriešanās”, “Nāk rudentiņš”, dziesmas no rokoperas “Lāčplēsis” un citas. Igo ir bijis sava laika atmodas simbols, mūsdienās ir nepārspēta skatuves personība, tādēļ katra viņa dziedātā dziesma ir sava laika ikona. 

Koncertu apmeklētājiem bija iespēja klausīties viesnīcā “Brūzis”, pulcējoties teritorijas dārzā. Klausītāji muzikālo stāstu varēja baudīt, malkojot pašmāju ražotu vīnu, kuru nodrošināja viesnīca “Brūzis”.

Pasākums notika, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Foto fiksēja Uģis Brālēns. Vairāk koncerta fotoattēlus atradīsiet www.smiltenesnovads.lv mājas lapas galerijā.

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101