2024. gada 18. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē izskanēja pirmais “Pop-up” muzikālā cikla koncerts, kuru atklāja muzikālā apvienība Múr

Pirmajā Pop-up koncertā 2020. gada 19. jūnijā pulksten 19:00 Mēru muižas bēniņos viesojās mūzikas apvienība Múr.

Múr ir 20 gadus jauna un daudzsološa indīpopa, softroka un mūsdienu R&B māksliniece, kura aizrauj ar īpašo tembru un jutekliskumu.

Kaut arī bija ļoti silts, tas netraucēja apmeklētājiem baudīt apburošās Madaras Murņikovas dziesmas. Māksliniece izpildīja gan zināmus meldiņus, kā piemēram, “Ķiršu koki”, “Ārstēšanās”, gan arī pavisam jaunus mūzikas gabalus, kuri savu “dienas gaismu” ieraudzīs jaunajā albumā 2021. gada pavasarī. 

Smiltenes novada Kultūras centrs vēlas teikt lielu paldies visiem apmeklētājiem, organizatoriskajām pusēm, kuri uzdrīkstējās un ļāvās kaut kam nebijušam Smiltenē! Pasākums notika, ievērojot apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

Foto fiksēja Agnis Melderis. Vairāk koncerta fotoattēlus atradīsiet www.smiltenesnovads.lv mājas lapas galerijā.

Nākamais pop-up koncerts paredzēts augustā, lūgums sekot līdzi tālākai informācijai. 

 

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

 

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101