2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē nogādāta galvenā Ziemassvētku egle

Šodien Smiltenē nogādāta galvenā Ziemassvētku egle. Aptuveni desmit metrus garā egle atceļojusi no Smiltenes pagasta, īpašs paldies egles saimniekiem – Ramonai Ozoliņai, Indrai Trezūnei un Intaram Moisējevam par šo dāvanu Smiltenes pilsētai. Vislielākais paldies ilggadējiem atbalstītājiem Mikam Lacbergam, Mārim Zeiļukam un SIA „Pan-trans”, SIA “AL Mežs”, kas ik gadu profesionāli egli nozāģē un nogādā pilsētas centrā.

Ziemassvētku egles rotājumus iedegs svētdien, 2. decembra vakarā, pasākuma “Eglīte, eglīte, iededzies!” laikā. Jau no plkst.11.00 Kalnamuižā ikviens laipni aicināts uz Ziemassvētku Rūķu meistardarbnīcu, Plkst.15:00 Smiltenes evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanēs Smiltenes Mūzikas skolas absolventu bigbenda Ziemassvētku koncerts. No plkst.15.30 Baznīcas laukumā un t/c “Centrs” būs iespēja darboties radošajās  darbnīcās kopā ar Smiltenes vidusskolas jauniešiem.

Smiltenes pilsētas Ziemassvētku egle tiks iedegta ap plkst.16.20, bet pirms tam plkst.16.00 aicināti uz muzikālu satikšanos ar Mazo Raganiņu un lielajām raganām.

Informācija par pasākumu ŠEIT.

Lai brīnumu pilns Ziemassvētku gaidīšanas laiks