2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē norisināsies Mākslas un amatu svētki

12. maijā no 18:00 tiks svinēti „Mākslas un amatu svētki” Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Svētku mērķis ir atzīmēt ziemas sezonas noslēgumu un vasaras sezonas sākumu. Tā ir iespēja satikt Smiltenes novada amatniekus, māksliniekus un rokdarbniekus, un redzēt ar ko šajā ziemas periodā viņi ir nodarbojušies.

Svinēšanas laikā tiks sniegti muzikāli priekšnesumi, spēlēti danči, iets rotaļās. Galdiņu vietā darbosies amatnieku darbnīcas, kur būs iespēja ne tikai apskatīties, ko amatnieki jau ir izgatavojuši, bet arī apskatīt kā viņi to dara, kā arī pašiem pamēģināt.

Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Gints Kukainis rūpēsies, lai katrs amatnieks tiktu izcelts, par katru tiktu pastāstīts, un rūpēsies par viesu labsajūtu.

“Mākslas un amatu svētkus” tiek aicināti apmeklēt visi mākslas un amatu mīļotāji. Dalība pasākumā bez maksas

Smiltenes novada mākslinieki un amatnieki tiek aicināti pieteikt savu dalību amatnieku darbnīcās „Mākslas un amatu svētkos” Lienei Strazdiņai pa tālruni 25455507

Amatnieku darbnīcas darbosies kādu laika posmu svētku laikā, lai katram būtu iespēja svinēt, redzēt ko dara citi un būtu vieta, kur rasties jaunām idejām.

Informāciju sagatavoja

Liene Strazdiņa

TLMS “Smiltene” vadītāja