2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē norisināsies “Pop up” muzikālais cikls vasaras garumā. Pirmo koncertu atklās muzikālā apvienība Múr.

(attēls: Múr privātais arhīvs)

Stājoties spēkā dažādu pulcēšanās ierobežojumu samazināšanai, Smiltenes novada Kultūras centrs organizēs “Pop up” muzikālo ciklu vasaras garumā Smiltenes novadā.

Mēģinot rast balansu starp valstī norādītajiem ierobežojumiem, Smiltenes novada Kultūras centrs nācis klajā ar ideju par pasākumiem, kuri tiktu organizēti “Pop up” veidā. Vārdu salikums “Pop up” tiešā tulkojumā no angļu valodas nozīmē – uznirt vai negaidīti uzrasties, ar līdzīgu nozīmi tas tiek lietots arī mārketingā ( Dienas Mediji 2016, ER). Pop-up pasākumi ir vienreizēja kombinācija starp gaidīto un ne tik gaidītu. Tie saglabā intrigu un neziņu līdz pat pasākuma pēdējai dienai.

Pirmajā Pop-up koncertā 2020. gada 19. jūnijā pulksten 19:00 (vieta tiek turēta slepenībā līdz 18. jūnijam) viesosies mūziķu apvienība Múr.

Múr ir 20 gadus jauna un daudzsološa indīpopa, softroka un mūsdienu R&B māksliniece, kura aizrauj ar īpašo tembru un jutekliskumu. Múr debijas albums “Under Allure” 2019. gadā tika nominēts Mūzikas Gada Balvai “Zelta Mikrofons”, taču jaunākais mini albums latviešu valodā “Nekas Vairs Nav Skaisti” ar singlu “Ķiršu Koki” nu jau kļuvis par klasiku Múr klausītāju vidū. Šobrīd māksliniece Liverpūlē, Lielbritānijā strādā pie jauniem ierakstiem latviešu valodā, kā arī, 3. studijas albuma angļu valodā. Šoreiz Múr sniegs akustisku koncertu, priecējot gan ar jau zināmajām dziesmām, gan jauniem darbiem. Jaunās dziedātājas Madaras Murņikovas jeb Múr debijas albums “Under Allure” nāca klajā 2017.gada decembrī. 

Biļetes būs pieejamas Smiltenes novada Kultūras centra kasē vai www.bezrindas.lv, sākot ar 9.jūniju. Biļešu cena – 10 EUR. Pasākuma norises vieta tiks izziņota katram apmeklētājam individuāli. Ērtākai nokļūšanai uz pasākuma vietu, nepieciešams auto. Vietu skaits ir ierobežots. Pasākums notiks, ievērojot visus drošības nosacījumus. Vairāk informācijas pa tālruni 26222334 vai [email protected].

*Pasākuma organizators ir Smiltenes novada Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.

Informāciju sagatavoja

Alise Lilientāle

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101