2024. gada 20. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē notiks pavasara balle ar grupu “Vēja radītie”

Papildu tradicionālajām Līgo, Jaunā gada sagaidīšanas, vasaras sezonas atklāšanas un noslēguma ballēm aizvadītā gada martā pēc ilgāka pārtraukuma norisinājās pavasara balle “Tik dēļ jums, daiļās dāmas…”. Sakarā ar pasākuma apmeklētāju lielo atsaucību un simpātijām, līdzīga balle ar nosaukumu “Klāt atkal pavasaris….” norisinās arī šogad-18.martā.

Apmeklētāji Smiltenes pilsētas Kultūras centrā tiks gaidīti jau no plkst.21.00, bet dejas un īstā lustēšana gaidāma ap plkst.22.00. Pasākuma apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un jautras izklaides kopā ar atraktīvu vakara vadītāju un krāšņs foto stūris, kur iemūžināt skaistas bildes. Kungiem būs iespēja piedalīties “Skaistāko komplimentu konkursā”- uzrakstīt komplimentu kādai sev mīļai dāmai (sievai, draudzenei vai tml.). Skaistāko komplimentu autori laimēs balvas interesantai un/vai romantiskai atpūtai divatā. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca ar dzērieniem un uzkodām, bet par dejām un labu garastāvokli rūpēsies grupa “Vēja radītie”.

Iepriekšēja pieteikšanās un galdiņu rezervācija līdz 15.martam (ieskaitot) Smiltenes pilsētas KC kasē vai pa tālruni 28688101 (Madara)

Ieeja: 5,00 EUR

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101