2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē piestās “Sniegavīra ekspresis” – Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un “Very Cool People”

10. decembrī pulksten 19:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā skanēs koncertprogramma “Sniegavīra ekspresis”. Koncertā piedalās Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa “Very Cool People”.

“Sniegavīra ekspresis” ir ļoti līksms Ziemassvētku koncerts. Tajā dziedāt līdzi un aizvadīt vakaru pacilātā noskaņojumā aicina latviešu mūzikas “hameleons” Ralfs Eilands, samtainās balss īpašniece Kristīne Prauliņa un fankmūzikas grupa “Very Cool People”.  Programmā iekļautas kompozīcijas, kas vieno un uzmundrina cilvēkus visā pasaulē: “Zvaniņš skan”, “Laba slava sniedziņam”, “Jingle bells rock”, “Santa Claus is coming to town” un citas. Izpildot ikvienam tik nozīmīgās dziesmas, piemēram, “Klusa nakts”, neiztrūkstoši tiks šķetināts stāsts par mūsu sapņiem, ilgām un iekšējo – noslēpumaino pasauli. Svētku programma apzināti veidota, lai iepriecinātu ģimenes, draugus, radot patīkamu atmosfēru kopā būšanai un “iesildītos” pirms vakara priecīgajiem notikumiem, kas gaidāmi katrā mājā pie Ziemassvētku eglītes.

Ralfs Eilands: “Manuprāt, lielākā dāvana, ko esam saņēmuši šajā dzīvē, ir mūsu ģimenes un draugi – tās siltās attiecības, caur kurām gūstam vislielākās emocijas un spilgtākās atmiņas. Šo dāvanu “izsaiņot” nozīmē kopīgi pavadīt laiku. Ar šādu pieeju arī veidojam koncertu, lai primāri tā būtu iespēja būt kopā ar sev tuvajiem un kopīgi pasmieties un padziedāt – tas arī ir tas “Ziemassvētku brīnums”.”

Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs: € 8,00, € 10,00, € 12,00 un € 15,00.

Organizē

biedrība “PeRmuizk”

Daiga Eilande, + 371 29345511

[email protected]

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101