2024. gada 19. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē sadziedāsies paši mazākie vokālisti

Ir sākusies pieteikšanās Smiltenes pilsētas mazo vokālistu konkursam “Cālis 2019”, kas norisināsies 14. aprīlī pulksten 13:00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Pieteikties konkursam var līdz 7. aprīlim (ieskaitot).

Konkursam “Cālis 2019” aicinām pieteikties Smiltenes mazos dziedātājus vecumā līdz 6 gadiem. Ņemot palīgā vecākus, vecvecākus un skolotājus, katra dalībnieka uzdevums ir sagatavot priekšnesumu – vienu dziesmu latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Priekšnesumus vērtēs žūrija, un katrs dziedātājs saņems īpašu nomināciju un vērtīgu balvu. Katras vecuma grupas uzvarētāji tiks aicināti piedalīties labdarības pasākuma “Balta, balta mana sirds” koncertā “No sirds uz sirdi”. Vērtēšana notiks, ņemot vērā vokālo sniegumu, skatuves kultūru, repertuāra atbilstību dalībnieka vecumam un vokālajām spējām un radošu pieeju priekšnesumam.

Lai piedalītos konkursā, līdz 7. aprīlim (ieskaitot) Kultūras centrā vai e-pastā [email protected] ir jāiesniedz pilnībā un precīzi aizpildīta pieteikuma anketa.

Papildu informācija pa tālruni – 28688101.

Smiltenes pilsētas mazo vokālistu konkurss “Cālis 2018” – dalībnieki, skolotāji, žūrija un pasākuma vadītāj

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

*Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.