2024. gada 28. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē uzmirdzēs galvenā Ziemassvētku rota

2. decembrī Smiltenē tiks iedegta galvenā Ziemassvētku rota – centrālā svētku egle Baznīcas laukumā. Tam par godu aicinām apmeklēt dažādus pasākumus visas dienas garumā.

Pulksten 15:00 Smiltenes evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanēs Smiltenes Mūzikas skolas absolventu bigbenda Ziemassvētku koncerts. Diriģents – Pēteris Vilks. Koncertā piedalīsies arī smilteniete, dziedātāja Inga Kalvele – Bērziņa. Ieeja koncertā ir bez maksas.

Pēc koncerta, pulksten 16:00, aicinām visus pulcēties Baznīcas laukumā, kur gaidāma tikšanās ar Mazo Raganiņu, viņas draugu un palīgu Kraukli un lielajām raganām. Kur raganas – šoreiz tās ir labās raganas -, tur neiztikt bez burvestībām un brīnumiem. Visus ar muzikālu sveicienu iepriecinās Niks Sekalis, un, protams, pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās arī Ziemassvētku Vecītis. Smiltenes Ziemassvētku egle tiks iedegta ap pulksten 16:20. Pēc eglītes iedegšanas t/c “Centrs” telpās mazajiem būs iespēja klātienē satikties un aprunāties ar Ziemassvētku Vecīti.

Uz radošu darbošanos no pulksten 15:30 t/c “Centrs” telpās aicinās arī Smiltenes vidusskolas skolēni. Savukārt dienas pirmajā daļā, no 11:00 līdz 14:30, neaizmirstiet apmeklēt arī ikgadējās Rūķu meistardarbnīcas Kalnamuižā.

Pasākuma laikā būs iespējams iegādāties tēju un nelielus, veselīgus našķus.

 

Informāciju sagatavoja

Madara Mūrniece

Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101

 *Pasākuma organizators ir Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Organizators var izdarīt foto un video uzņēmumus pasākuma norises vietā vai tuvākajā apkārtnē (tostarp pie ieejas). Ja Jūs ierodaties pasākuma vietā, Jūs apzināties, ka Jūsu attēls var tikt uzņemts un apstrādāts turpmākajiem publicitātes mērķiem. Organizators ir publiska institūcija, kurai ir pienākums informēt sabiedrību par publisku līdzekļu finansētām aktivitātēm. Organizators neapstrādās Jūsu personas datus, ja Jūs neatradīsieties pasākuma tuvumā.